۱۴۰۳ يکشنبه ۱۸ شهريور

دانشکده فیزیک دانشگاه اصفهان

دانشکده فیزیک داشگاه اصفهان

از ابتدا گروه فیزیک دانشگاه اصفهان با تاسیس دانشکده علوم در سال 1343 اقدام به پذیرش دانشجو کرد و نخستین گروه دانشجویان خود را در سال 1347 فارغ التحصیل نمود. از آن سال به بعد هر ساله فارغ التحصیلانی تحویل جامعه داده است که هر کدام به نوبه خود مصدر کارهای فنی وآموزشی شده اند و عده ای نیز با تحصیل در مقاطع بالاتر به عضویت هیئت های علمی دانشگاههای کشور درآمده اند، گروه فیزیک پذیرش دانشجو در نخستین دوره کارشناسی ارشد را پیش ازانقلاب برنامه ریزی کرد و پیش از انقلاب فرهنگی اقدام به پذیرش دانشجو به طور غیر متمرکز نمود این دانشجویان پس از تعطیلی دانشگاهها ادامه تحصیل دادند و در سال 67 فارغ التحصیل شدند گروه فیزیک بعد ازآن نیز به طور غیر متمرکز و سپس به طور متمرکز دانشجوی کارشناسی ارشد گرفته و فارغ التحصیلان پر توانی تحویل جامعه و دانشگاههای کشور داده است.
این گروه نخستین دانشجوی دکتری خود را در سال 1375 در زمینه ماده چگال تجربی گرفت و سپس دانشجویانی در زمینه هسته ای تجربی و زمینه های مختلف نظری گرفته است که همه در مراحل مختلف اخذ دروس یا تدوین پایان نامه و یا فعالیت تحقیقاتی هستند. گروه فیزیک در اجرای طرحهای پژوهشی بنیادی و کاربردی درون دانشگاهی و برگزاری سمینار و کنفرانسهای داخلی و سرتاسری سابقه دار است. این گروه هم اکنون در دوره کارشناسی در گرایشهای فیزیک ماده چگال و فیزیک اتمی- مولکولی و فیزیک هسته ای دانشجو می پذیرد. در دوره کارشناسی ارشد علاوه بر گرایشهای فوق با انتخاب دانشجویان با گرایش آزاد در زمینه های مختلف نظری و تجربی فیزیک نجومی و فیزیک دریا دانشجویانی دارد .

در سال 1398 طبق مصوبه هیات رییسه دانشگاه، گروه فیزیک به دانشکده فیزیک ارتقا یافت.

تاریخ:
1400/02/11